Killing Romance

Se trailer

Hwang Yeo-rae, en tidligere populær skuespillerinne, befinner seg i et turbulent ekteskap og lengter tilbake til sin gamle karriere. Når hun flytter inn ved siden av Kim Beom-woo, hennes største fan, legges en desperat plan for å gjenvinne friheten og gjenopplive karrieren.

Yeo-rae (Lee Hanee) er en berømt modell og skuespiller, men etter en pinlig opptreden i en science-fiction-kalkun henger karrieren i en tynn tråd. Skuffet reiser hun til en Stillehavsøy, hvor hun møter den steinrike og karismatiske Jonathan Na (Lee Sun-kyun). De gifter seg og returnerer til Sør-Korea noen år senere. Men allerede før de er tilbake har det gått opp for Yeo-rae at Jonathan er en narsissistisk, kontrollerende og voldelig ektemann. Inn i fortellingen kommer heldigvis Beom-woo, den unge naboen som også er leder av fan-klubben hennes. Sammen legger de opptil flere planer for å rydde Jonathan av veien.

Killing Romance er en energibombe av en film, med estetikk, karakterer og situasjoner som blander «Looney Tunes» og Wes Anderson, med litt La La Land som absurd strøssel på toppen. Skuespillerne nyter hver scene de er med i, mens regissør Lee Won-suk klarer å holde et imponerende driv i en ellevill film hvor alt kan skje

Regissør

Lee Won-suk (f. 1974) er en sørkoreansk regissør. Han studerte til å bli regissør i USA og debuterte med filmen How to Use Guys with Secret Tips i 2013, etter å tidligere ha jobbet som regi-assistent. Filmen vant Golden Mulberry Award (publikumsprisen) på Far East Film Festival.

Filmografi

2014 The Royal Tailor
2013 How to Use Guys with Secret Tips
2005 Deotchil (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 16. januar

Kl 11:00
Fokus 1

Torsdag 18. januar

Kl 00:00
Natt til torsdag
Fokus 2 (Bonordsalen)

Lørdag 20. januar

Kl 14:15
Driv Kino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival