PcaTV (vol. 4) @TIFF - LIVE

Se trailer

Kunstner Joar Nango og regissør Ken Bongo tolker 3 TIFF-tema i deres serien "Postkapitalistisk arkitektur-TV vol4@ TIFF".
Live på Stortorget fredag 22. januar!

Den anerkjente Tromsø-kunstneren Joar Nango og regissør Ken-Are Bongo har sin egen digitale TV-serie hvor de introduserer sitt hjem og nærmiljø i Sápmi. De reiser gjennom snødekte landskap med et mobilt TV-studio i sin røde sprinter og snøskuter. På ferden møter de gjester over en bålkaffekopp på aktuelle områder med en rekke bidragsytere fra akademiske forskere, håndverkere og aktivister. De utforsker folkelige byggeteknikk til storpolitiske maktstrukturer som ligger til grunn for samfunnsstrukturen i nord. Nango & Bongo tar oss med til Postkapitalistisk arkitektur-universet (Pca-TV) og den pågående undersøkelsen av arkitekturen etter kapitalismens fall. 

I 2020 var den samiske kunstneren og arkitekten Joar Nango årets festspillkunstner i Bergen. Sammen med Ken Are Bongo produserte de TV-serien Postkapitalistisk arkitektur-TV i 3 episoder for Bergen Kunsthall. Under TIFF 2021 presenterer de tre korte episoder som er spesialproduserte for TIFF.

Tema for Nango og Bongos TIFF Digital-serie Pca-TV vol 4 @TIFF:

Den arktiske urbanitet - fellesskap
Monstermastemakt – tilhørighet
Gumpiens tilblivelseshistorie - flyttbare hjem

Tre episodene av PCA-TV publiseres digitalt på tiff.no i løpet av festivalen.
Fredag 22. januar avsluttes prosjektet med en forrykende Liveshow med fra stortorget i Tromsø. Her presenteres høydepunkter fra TIFF-episodene, og en samtale med kunstner Nango og regissør Bongo.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Fredag 22. januar

Kl 18:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival