Our Ties

Se trailer

I denne dramafilmen møter vi en fransk familie som utsettes for uventede prøvelser etter en ulykke. Men familiens bånd er alltid sterkere enn man tror.

Moussa er en mild og uselvisk mann som dessverre er midt i et ekteskapsbrudd. Kona har forlatt ham og de velger å bryte alle bånd. Vi møter også stor-familien hans, blant annet broren Ryad som er programleder for et fotball-program på tv. Ryad fremstår som Moussas rake motsetning, en skikkelig macho type som aldri nøler med å si eller få ting slik han vil.

Etter en lang arbeidsdag får Moussa et tilbud om å bli med ut på byen av en kvinnelig kollega, og han takker ja. Men i stedet for et nytt liv som danseløve, ender han opp med et stygt fall og en hodeskade som forandrer ham til en irritabel og frekk utgave av seg selv. Hvordan skal familien forholde seg til hans nye personlighet?

Dette er en klassisk fransk drama-komedie hvor dramatikken tårner seg opp og kranglene rundt langbordet aldri er langt unna. Moussas forandring skaper ringvirkninger for alle rundt ham, og den eneste som ser ut til å like den nye utgaven av ham er selvfølgelig broren Ryad. Med flere humoristiske scener viser Our Ties fram forskjellige mannsroller og hvordan dynamikken i en hel familie kan endre seg.

Regissør

Roschdy Zem er en prisvinnende fransk skuespiller som har spilt i en rekke franske filmer og tv-serier. Siden 2006 har han også skrevet manus og regissert filmer.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 16. januar

Kl 22:30
Fokus 1

Torsdag 19. januar

Kl 09:00
Kulturhuset

Lørdag 21. januar

Kl 19:30
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival