SMILE OG VINKE

Vil du være med en tur i fjæra? SMILE og VINKE er et filmessay om et fjærelandskap i Vesterålen. Flovann og erindringer blandes sammen i fortellingen om livets sårbarhet og det som blir igjen når noe er borte.

Kan man si noe om livet ved å portrettere et sted? Kan man forstå mer av seg selv ved å betrakte sine lidenskaper? På Nordahlstranda i Bø i Vesterålen kan du vasse i timevis i kjeledress og gummistøvler og finne skatter. Sjømusen er magisk og hemmelig, tynnere enn et eggeskall og like sårbar som deg og meg. En film om hvordan naturen aktiverer våre minner og vår nysgjerrighet. Flo og fjære hele døgnet, hele livet. En langsom pust som aldri slutter. Som om døden ikke fantes. I et univers av sjømus, vinkende engler og skjeletter, trer det fram en fortelling om et liv. En vakker, poetisk og tankevekkende film.

Regissør

Eva Charlotte Nilsen (b. 1945) er filmfotograf, regissør, produsent og faglitterær forfatter fra Oslo.Hun flyttet til Nord-Norge i 1973 og har drevet produksjonsselskapet Rampelys på Sortland siden 1986. Hun har stått bak en rekke filmer for museer, offentlige virksomheter, TV-selskaper og frie prosjekter. Nilsen var filmfaglig direktør for Nordnorsk Filmsenter fra 2008 til 2012.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 19:30
Åpningsseremoni (30m)
Kulturhuset

Tirsdag 18. januar

Kl 20:00
Fokus 4

Torsdag 20. januar

Kl 14:00
Fokus 4

Lørdag 22. januar

Kl 12:00
TIFF Digital

Lørdag 22. januar

Kl 19:45
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival