Coup de chance

Se trailer

Coup de chance er et trekantdrama som byr på både komedie og spenning. Woody Allens nyeste film er en lettbeint, men fengslende utforskning av kjærlighet, drap og moralsk kompleksitet satt til Paris.

Woody Allens nye drama finner sted blant den sofistikerte overklassen i Paris. Filmen følger historien om Fanny, spilt av den fabelaktige Lou de Laâge, som er fanget i et nett av kjærlighet og utroskap med uventede konsekvenser. De kvikke og energiske skuespillerprestasjonene gir denne lette komedien en herlig spennvidde, og historien tar mørke vendinger som vil overraske de fleste.

Tittelen illustrerer temaet som gjennomsyrer filmen, nemlig spørsmålet om hvor stor rolle flaks spiller i livet. Karakterene diskuterer hell og lykke på et filosofisk nivå, noe som gir en viss dybde til det spennende dramaet. Coup de chance er Allens femtiende spillefilm, og eksemplifiserer at han fremdeles er en mesterlig historieforteller.

Regissør

Woody Allen (f. 1935) er en ikonisk amerikansk filmskaper, skuespiller, forfatter og komiker. Med en karriere som strekker seg over seks tiår, har Allen satt et varig preg på filmverdenen. Han startet karrieren som stand-up-komiker og manusforfatter, før han gikk over til filmens verden på midten av 1960-tallet.

Filmografi

2013 Blue Jasmine
2011 Midnight in Paris
1986 Hannah og hennes søstre
1985 Kairos røde rose
1979 Manhattan
1977 Annie Hall

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 15. januar

Kl 11:30
Kulturhuset

Fredag 19. januar

Kl 11:15
Kulturhuset

Søndag 21. januar

Kl 19:00
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival