Sing-along: The Greatest Showman

Sing-along på TIFF er tilbake! Gjør deg klar for et fyrverkeri av en film som formelig eksploderer i glitter og farger.

I denne stjernespekkede musikalen blir vi bedre kjent med lurendreieren P. T. Barnum, en markedsføringens mester, og hans sirkus av ekstraordinære artister og kuriositeter. Barnum var en av de virkelig store innen «freakshow»-sjangeren på midten av 1800-tallet, og gikk aldri av veien for å smøre litt tjukt på for å lokke folk til å kjøpe billetter. Samtidig higer han etter innpass i samfunnets øvre sjikt, noe som får katastrofale følger.

Vi får se Hugh Jackman i storform i hovedrollen, flankert av stjerner som Zendaya, Zac Efron og DEG. På sing-along er man hjertelig invitert til å synge med på alle de spektakulære sangnumrene sammen med resten av publikum. Dette blir en festaften, så få med deg venner, kollegaer og familien!

Regissør

Michael Gracey (f. 1976) er en australsk filmskaper. Han jobbet mye med spesialeffekter i starten av karrieren sin, og er kjent for å ha regissert musikkvideoer. The Greatest Showman var hans første spillefilm, og han har siden produsert Elton John-filmen Rocketman.

Filmografi

2022 G'day (kortfilm)
2021 P!nk: All I Know So Far

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 17. januar

Kl 21:00
Driv Kino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival