The Sweet East

Se trailer

High School-eleven Lillian havner i en gjennomsyret Alice i Eventyrland-situasjon der hun støter på blant annet nynazister, anarkister og pedo-ringer. I en reise gjennom USAs østkyst får vi servert en ekstrem og komisk karikatur av et polarisert amerikansk samfunn.

Hva får du dersom du legger sammen en nynazist med et Lolita-kompleks, to ultra-woke narsissistiske filmskapere og en gjeng med muslimer som bor på en gård og viber til nittitallets Eurodance? The Sweet East - en hemningsløs film om et polarisert USA som ikke redd for å tråkke noen på tærne! 

Hovedpersonen Lillian, en karismatisk high school-elev spilt av Talia Ryder, rømmer fra en skoletur i Washington DC og havner midt i et surrealistisk helvete. Filmen utforsker en Alice i Eventyrland-situasjon der Lillian støter på blant annet anarkister, nynazister og til og med en pedo-ring.

The Sweet East er visuelt stilig og balanserer elegant mellom humor og skarphet. Med en magnetisk rollebesetning, inkludert Jacob Elordi (Euphoria), Ayo Edebiri (The Bear) og Simon Rex (Red Rocket, Scary Movie), leverer filmen et ensemble som gir liv til de bisarre karakterene. Filmen er et sammensurium av roadtrip og coming of age-sjangeren med kulturkrigen og radikaliseringen i USA som bakteppe. Her settes alt på spissen!

Regissør

Sean Price Williams (f. 1977) er en amerikansk regissør og kinematograf fra Delaware. Etter et langvarig samarbeid med Safdie-brødrene, debuterer han som regissør med The Sweet East. Han har jobbet som filmfotograf på blant annet Funny Pages (2022), Her Smell (2018) og Good Time (2017). 

Filmografi

2023 The Sweet East

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 15. januar

Kl 22:00
Fokus 1

Tirsdag 16. januar

Kl 19:15
Student screening: Free admission with valid student card/Intro
Driv Kino

Onsdag 17. januar

Kl 18:00
TIFF UNG (NB! Kun for 15-19. Gratis!)
Fokus 4

Lørdag 20. januar

Kl 14:30
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival