The Odd Family: Zombie on Sale

Se trailer

Skal man først ta zombie-sjangeren et steg videre, så er vel et filmmiljø i Sør-Korea sprø nok til å ta sjansen. Elskelige karakterer, skremmende effekter og surrealistiske situasjoner får i all hovedsak frem det store kinosmilet. 

The Odd Family: Zombie on Sale kretser rundt Park-familien, hvis liv blir hakket mer utfordrende etter at gamlefar blir bitt av en zombie. Men effekten av dette bittet blir ikke det vi tradisjonelt forbinder med slike angrep. Den gamle mannen ser ut til å bli en yngre versjon av seg selv og livsgløden er plutselig på topp igjen. Når familien oppdager at kilden til farens vitalitet er bittet han fikk, bestemmer de seg for å bruke zombie-vennen sin som et middel til å tjene penger. Men dette er vel for godt til å være sant? Livet byr ikke på snarveier av denne typen, og ganske snart bryter kaoset løs.

Komedie står i sentrum for denne zombiefilmen, men ikke uten en god dose familiedrama.  I The Odd Family: Zombie on Sale utforskes historiens premiss fryktløst ved hjelp av sort humor. Hele filmen omfavner de vante sjangertrekkene, inkludert både gørr og ekle zombiescener. Det hele er både skittent og ekkelt, helt i tråd med sjangerens naturlige utgangspunkt.

Regissør

Lee Min-jae startet sin karriere som filmklipper for en rekke koreanske filmer, inkludert Man of Vendetta, The Longest 24 Months, og Just For You. Det var hans kone som til slutt presset ham til å ta sjansen på en zombie-film og debutere som regissør. Det tok dem nesten 10 år å skrive manus sammen og å forberede The Odd Family: Zombie on Sale.

Filmografi

2019 Gimyohan gajok / The Odd Family: Zombie on Sale

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 18. januar

Kl 21:30
TIFF Digital

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival