Dinner in America

I den amerikanske midtvesten førsøker et umake par å finne sammen, noe som byr på en rekke komplikasjoner. Dinner in America er en romantisk oppvekstshistorie gjennomsyret av humor og punk.

Simon er en rebelsk punkrocker som gjemmer seg for politiet etter en
ildspåsettelse. Akkurat i det politiet skal til å fange ham, reddes han tilfeldigvis av Patty, en sjenert ung kvinne som akkurat har fått sparken fordi hun ikke er pen nok(!). Patty inviterer Simon på middag hos sine foreldre, og tilbyr ham opphold der - uvitende om at han er vokalisten i favorittbandet hennes. Simon virker kanskje som en arrogant og kynisk tøffing, men det uventede møtet med Patty vekker den omsorgsfulle siden i ham. Med punkrocken som gnist, vekkes eventyrlysten i den unge duoen, og de oppdager at de har mer til felles enn musikken.

Dinner in America er en uvanlig rom-com, full av rebelsk humor og med fokus på et snodig par. Med en hyppig klippestil og et energisk soundtrack feirer den nittitallets punk, sett gjennom øynene til en usannsynlig duo.

Regissør

Adam Rehmeier er en amerikansk filmskaper fra Nebraska. Han jobbet lenge som kameraoperatør før han debuterte som regissør med The Bunny Game i 2011. Hans nyeste film, Dinner in America, fikk sin premier på Sundance filmfestival i 2020.

Filmografi

2020 Dinner in America
2013 H.P. Lovecraft: Two Left Arms
2013 Jonas
2011 The Bunny Game

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 19. januar

Kl 20:30
TIFF Digital

Lørdag 23. januar

Kl 18:30
Digital 3

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival