Herself

Se trailer

Etter å ha brutt ut av et voldelig forhold må Sandra gjenoppbygge livet for seg selv og sine to døtre. Med lite penger kjemper hun mot mange hindringer i jakten på et trygt hjem, men oppdager samtidig et lite nettverk av støtte rundt seg.

Sandra er en ung kvinne som endelig har forlatt sin voldelige ektemann. Hun flytter midlertidig til et flyplasshotell med sine to døtre, mens hun prøver å finne ut hvordan hun skal bygge livet deres opp igjen. Mens Sandra deler tiden sin mellom barna og sine to deltidsjobber, har hun stadig flashbacks til volden hun har vært utsatt for. Samtidig prøver eksmannen å vinne henne tilbake. Med hjelp fra en medfølende sjef, bestemmer hun seg for å bygge et hus fra bunnen av, og samler sakte, men sikkert sammen en gjeng som vil hjelpe henne med å realisere drømmen. I Herself blir byggeprosessen en analogi for Sandras personlige gjennombrudd på veien mot et lykkelig liv.

Selv om den dramatiske historien er satt til Dublin, kunne den funnet sted hvor som helst. Herself skildrer en sterk kvinne som forstår at hun ikke er alene i verden.

Regissør

Phyllida Lloyd (f. 1957) er en engelsk filmskaper. Hun jobbet fem år i BBC Television Drama før hun begynte som teaterregissør. Senere regisserte hun braksuksessen Mamma Mia! både som scene- og filmmusikal, før hun hjalp Meryl Streep med å vinne Oscar for Jernkvinnen.

Filmografi

2011 The Iron Lady / Jernkvinnen
2008 Mamma Mia!
2000 Gloriana (TV)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 19. januar

Kl 14:00
TIFF Digital

Fredag 22. januar

Kl 16:30
TIFF Digital

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival