The Grizzlies

Russ Sheppeard er en nyutdannet lærer som på jakt etter jobb ender opp i Kugluktuk, en by lengre nord enn han noen gang før har vært. Uforberedt og uopplyst om byens skremmende statistikk som innehaver av Nord-Amerikas høyeste tall for selvmord blir han overveldet over de utallige utfordringene byens unge befolkning møter hver dag. I et forsøk på å engasjere og motivere sine elever starter han et skoleprogram for idretten lacrosse. Programmet blir møtt med skepsis og ydmykelse i starten, men sakte begynner studentene å la seg smitte av lærerens hardnakkede engasjement og etter hvert har de nok spillere til å danne sitt eget lag: The Grizzlies.
 
THE GRIZZLIES er en hjertevarm og rørende film om kraften, sjelen og lederskapet hos unge inuitter, som fortsetter å kjempe selv under ubegripelig press og omstendigheter.

Regissør

Miranda de Pencier (f. 1968) er en produsent og regissør fra Toronto, Canada. Hun har produsert flere kritikerroste filmer, inkludert BEGINNERS, THANK YOU FOR SHARING og Netflix-serien ANNE WITH AN E. THE GRIZZLIES er en hennes debut som spillefilmregissør.

Filmografi

Som produsent:
2017 ANNE WITH AN E (TV Serie)
2013 THROAT SONG (Kortfilm - produsent og regissør)
2012 THANKS FOR SHARING
2010 BEGINNERS
2006 THE HALF LIFE OF TIMOFEY BEREZIN

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival