Closing party

Det er med stor glede at vi inviterer publikum, festivalgjester og alle festglade mennesker til å feire den 33. utgaven av TIFF!

Lørdag 21. januar inviterer vi til årets beste fest i det vi fyller Storgata Camping med live musikk og friske rytmer fra A Million Pineapples, Kinsella, DJ Nefertiti, nonne, Tøndra, The Dodge Brothers, samt et stort overraskelsesband i samarbeid med Rakettnatt.
Det blir et forrykende dansegulv for dem som vi starte det nye året med høy puls og et stemningsfylt loungeområde for de gode samtalene!

En stor takk til våre venner i Riddu Riđđu for hjelpen med arrangementet! 

KJØP BILLETT HER

A Million Pineapples er en indiepopkvintett fra Tromsø som er kjent for sine fengende og energiske liveshow. De har fått et rykte for sine melodiske og lekne sanger. De siste årene har de opptrådt på festivaler som Buktafestivalen, Øyafestivalen og By: Larm. I 2021 slapp de debutalbumet "Storyteller" under Mano Music og signerte med FKP Scorpio for en landsdekkende turné. De jobber for tiden med ny musikk og har spennende planer for 2023. A Million Pineapples er det offisielle TIFF-bandet for TIFF 2023.

Kinsella er scenenavnet til Bjørk-Guinevere Kinsella Eid, en klassisk utdannet pianist og komponist som for tiden studerer live elektronika ved Norges musikkhøgskole. Hun har opptrådt på flere festivaler og er kjent for sine vakre og spennende lydlandskap, og er høyt respektert av fans og kritikere. Kinsella ble presentert som en del av talentprogrammet Cloud: Exit under Insomnia 2022. 

Tøndra er en samisk elektronikaduo fra Finnmark som spiller mørk og dansbar elektronisk musikk inspirert av den harde og ubarmhjertige naturen i nord. De spiller med mange ulike elementer fra ulike musikalske stiler som underground techno, house og joik. 

nonne er en psykedelisk rocke-duo fra Tromsø bestående av Gustav Eidsvik og Erlend Skotnes. De to artistene har lang fartstid sammen i ulike band i Tromsø og har slått seg sammen for å danne nonne med målet om å skape noe enkelt, ekte og ærlig. nonne ble presentert som en del av talentprogrammet Cloud: Exit under Insomnia 2022. 

The Dodge Brothers er et skiffle-og-blues-band som skriver og fremfører musikk med antydninger til jug-band blues og tidlig rock'n'roll. Bandet har en autentisk amerikansk twang, med en sterk britisk vinkling. De har utgitt tre album og har spilt på arenaer som The Roundhouse og Royal Albert Hall. De har også levert live-musikk til filmer, og på TIFF 2023 kan du også oppleve dem på STUMFILMKONSERTEN: CITY GIRL.

DJ Nefertiti, også kjent som Idil, er en norsk-somalisk DJ som bringer afrikansk og arabisk musikk til Oslos dansegulv. Hun så mangel på arenaer i byen for disse typene musikk, og startet sine egne klubbkvelder på The Villa, Internasjonalen, Turkish Delight og Jaeger. Gjennom årene har musikken hennes blitt mer populær, og hun er kjent for evnen sin til å spre budskapet om afrikansk og arabisk musikk.

       

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Lørdag 21. januar

Kl 21:00
Off Screen

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival