Quake

Se trailer

Med store skuespillerprestasjoner i sentrum, forteller Tinna Hrafnsdóttir en gripende historie om en kvinne som får livet snutt opp ned
Dette er en solid regidebut i langfilmformatet og tilføyer islandsk film et nytt stortalent som våger å gå langt i å skildre innsiden av en personlig krise.

Saga, en alenemor, blir rammet av et voldsomt epileptisk anfall som resulterer i totalt hukommelsestap. Saga er redd for å bli ansett som ute av stand til å ta vare på sønnen, og prøver å skjule tilstanden sin for andre. Mens hun strever med å samle biter fra det glemte livet, begynner fortrengte minner fra barndommen å komme tilbake, og avslører sannheten om fortiden hennes.

Regissør

Tinna Hrafnsdóttir (f. 1975) er en islandsk regissør, skuespiller, forfatter og produsent både innen teater og film. Hun studerte litteratur og skriving ved University of Iceland, hun er alumnus ved Island University of the Arts, Reykjavik University (MBA), TIFF (Canada) Filmmakers Lab og driver sitt eget filmproduksjonsselskap, Freyja Filmwork. Hrafnsdóttir har skrevet og regissert to prisvinnende kortfilmer, Helga fra 2016 og Munda fra 2017. Quake er hennes første spillefilm. For tiden utvikler hun sin første miniserie, Home Is Where the Heart Is.

Filmografi

2017 Munda (Kortfilm)
2016 Helga (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 19. januar

Kl 20:15
Fokus 4

Fredag 21. januar

Kl 17:15
Hålogaland Teater

Lørdag 22. januar

Kl 16:30
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival