La Zone

På begynnelsen av 2000-tallet oppdaget en håndfull snowboardere fjellpasset Col de Cou på den fransk-sveitsiske grensen. Dette området med sitt kuperte terreng ble et legendarisk sted for freestyle snowboard.

På begynnelsen av 2000-tallet oppdaget David Vladyka og en håndfull snowboardere fjellpartiet Col de Cou, et viktig krysningspunkt langs fransk-sveitsiske grensen som ble brukt av smuglere etter andre verdenskrig. Dette området med sitt kuperte terreng ble et legendarisk sted for freestyle snowboardkjøring. 20 år senere kommer Mat Schaer og David Vladyka fortsatt tilbake fra tid til annen for å filme, men den urørte snøen i de beste linjene begynner å bli sjeldne. Stedet har blitt et ettertraktet mål for toppturgåere, og magien fra de store freestyle-årene er til en viss grad forsvunnet. Det er klart for et nytt kapittel for dette området.

Filmen ser tilbake til den sagnomsuste epoken med vintre hvor området lå uberørt og ble oppdaget av freestyle snowboarderne, og viser mye magisk materiale fra denne perioden.

Snowboardkjørere er Romain de Marchi, Trevor Andrew, JP Solberg, Gigi Ruf, Travis Rice, Bode Merrill, Wolle Nyvelt, Jules Raymond, Mathieu Crepel, Max Buri, Fred Couderc, Olivier Casamayou.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 19. januar

Kl 16:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival