Ruthless Times - Songs of Care

Se trailer

Denne dokumentaren utforsker temaet eldreomsorg og helsevesen på en unik og overraskende måte, beriket med mye mørk humor og herlige, finske karakterer.

Til tross for at temaet berører helseomsorgen, er filmen en fryd å se. Den tar for seg den finske virkeligheten og helsevesenet, som viser seg å være svært nært det norske. Filmen er universell og treffer rett i kjernen av vår felles menneskelighet og menneskets plass i systemet.

Med originale grep i dokumentarsjangeren gir filmen et friskt pust og gir et innblikk i en verden som er relevant for alle med eldre familiemedlemmer. Den appellerer også til de som er opptatt av helse- og velferdsordningene våre, og til de som en dag vil erfare aldringsprosessen selv. En film som går ut over landegrensene og rører ved grunnleggende spørsmål om menneskeheten.

Regissør

Susanna Kristiina Helke (f. 1967) er en finsk dokumentarfilmskaper og professor ved Aalto-universitetets høyskole for kunst og design. Hun har mottatt Jussi-prisen for filmen Joutilaat og flere andre utmerkelser.

Filmografi

2013 American Vagabond
2005 Along the Road Little Child
2001 The Idle Ones

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 15. januar

Kl 18:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival