Zero Fucks Given

Se trailer

Gullpalme-vinner Adèle Exarchopoulos (Blå er den varmeste fargen) briljerer som en ung flyvertinne som prøver å navigere jobb med et turbulent og retningsløst privatliv, på reise gjennom Europa og på søken etter seg selv.

Cassandra bruker den ledige tiden sin mellom vakter på å drikke små flasker med duty free alkohol, søke bekreftelse fra menn på Tinder, og feste med tilfeldige mennesker hun møter i hver by. Hun har ikke noe imot å ta på seg ledige vakter, men hun jobber for et lite selskap og får dårlig betalt. Drømmen er å jobbe for et bedre selskap, men det kan være vanskelig å oppnå med hennes utsvevende livsstil.

Zero Fucks Given er et lavmælt drama, og oppleves nesten som en dokumentar. Det føles så virkelig at man kunne trodd at vi følger en ekte flyvertinne på jobben, med alle små og store utfordringer det innebærer, og vi blir desto mer knyttet til Cassandra på hennes vei til å bli voksen. Vi får ta del i hva det vil si å være en del av et globalisert arbeidsliv, på godt og vondt. Filmen bæres frem av Adèle Exarchopoulos’ nærvær i bokstavelig talt hver eneste scene, og filmen deltok på Kritikeruken under årets Cannes-festival.

Regissør

Emmanuel Marre (f. 1980) har regissert flere kortfilmer, blant annet Le film de l’été, som vant Jean Vigo-prisen på Clermont-Ferrand Short Film Festival i 2017. Året atter samarbeidet han med manusforfatter Julie Lecoustre (f. 1987) på kortfilmen Castle to Castle. Dette er deres første samarbeid som regissører og deres spillefilmdebut.

Filmografi

2018 Castle to Castle (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 17:15
Fokus 2 (Bonordsalen)

Onsdag 19. januar

Kl 20:00
Fokus 1

Fredag 21. januar

Kl 19:00
TIFF Digital

Søndag 23. januar

Kl 14:00
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival