Fire of Love

Se trailer

De franske vulkanologene Katia og Maurice elsket hverandre og vulkaner. I to tiår jaktet det vågale paret på utbrudd og dokumenterte sine funn. Dette er en vakker hyllest til to fryktløse oppdagere som bega seg ut i det ukjente - for kjærlighetens skyld.

Katia og Maurice møttes da de var unge, og giftet seg etter kort tid. Sammen dokumenterte det sjarmerende ekteparet hundrevis av timer med vulkansk aktivitet på film. De var kunnskapsrike og vågale, men også veldig morsomme og gode formidlere. De reiste verden rundt for å observere og dokumentere aktive vulkaner, og ble kjent for sine spektakulære bilder av de enorme naturkreftene – de samme kreftene som til slutt kostet dem livet.

Regissør Sara Dosa står bak denne poetiske hyllesten av de modige og eventyrlystne forskerne, med klipp hentet fra parets spektakulære arkiv – akkompagnert av forteller Miranda Julys poetiske observasjoner. Dette er en rørende dokumentar om vulkaner og kjærlighet, og en flott visuell opplevelse. Katia og Maurice lever videre gjennom opptakene fra deres mange ekspedisjoner, og nå får også vi bli med på de spennende eventyrene.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Fredag 20. januar

Kl 16:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival