Funny Pages

Se trailer

Funny Pages er en amerikansk indie-komedie av sorten man savner fra 1990- og tidlig 2000-tall, men samtidig noe forfriskende nytt. Vi befinner oss i undergrunnsmiljøet av tegneserieforfattere, der nerdene ikke alltid får sin hevn.

Den fascinerende nedstigningen i tegneseriemiljøet i Funny Pages kommer med en stank på lasset: Her finnes det karakterer som knapt har sett dagslys, samt svette hentesveiser og kompromissløst drøye seriestriper. Og alt er gresselig morsomt.

Tenåringen Robert lar seg inspirere av sin tvilsomme kunstlærer til å slutte på skolen og prøve lykken som tegneserieforfatter. Han forlater forstadslivet, flytter inn med to lurvete typer i en kjellerleilighet og får seg en midlertidig jobb. Funny Pages snubler av gårde med Robert gjennom ulike situasjoner, der sympatien og avskyen for nerdete underdogs avløser hverandre. Regissør Owen Kline har hentet inspirasjon fra sine egne drømmer og erfaringer fra virkelighetens nerdeunivers, og det synes, for dette er en herlig usminket coming of age-fortelling.

Regissør

Owen Kline (f. 1991) er en amerikansk filmskaper, skuespiller og tegneserieskaper. Som skuespiller er han kjent for bl.a. The Squid and The Whale (Noah Baumbach, 2005). Han har studert illustrasjon og film ved Pratt Institute i New York. Funny Pages er hans langfilmdebut som regissør.

Filmografi

2016 Steve Dalachinsky (kortfilm)
2014 Jazzy for Joe (kortfilm)
2013 Fowl Play (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 17. januar

Kl 21:15
Fokus 1

Lørdag 21. januar

Kl 22:45
Kulturhuset

Søndag 22. januar

Kl 11:30
Fokus 2 (Bonordsalen)

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival