I Like Movies

En frekk filmnerd står på terskelen til voksenlivet. Bli med tilbake til videosjappas forunderlige verden i denne sjarmerende indiekomedien.

Vi skal tilbake til 2002, et år der videoutleie fortsatt var stort. Lawrence og Matt er filmelskere som drømmer om å bli store filmskapere. De bruker all sin tid på å se film, både klassikere og nye filmer. Lawrence får jobb på den lokale videosjappa, og der blir han gode venner med sjefen sin, den voksne og tiltrekkende Alana. Samtidig mister han kontakten med Matt, og moren sier at de ikke har råd til å sende ham til New York, der han ønsker å studere film, så han må ta til takke med et lusent universitet i Canada. Er filmdrømmen knust før den kommer skikkelig i gang?

Dette er en morsom og nostalgisk film om det å bli voksen, i skjæringspunktet der drømmer møter den harde realiteten, og der man må velge å tre ut av filmens verden og inn blant de levende. Dette er Chandler Levacks debutfilm, og hun ønsket å lage en film som gjenspeilet hennes egen oppvekst, med film i sentrum og vennskap på en god nummer to.

Regissør

Chandler Levack er en kanadisk journalist og filmskaper. Hun har regissert en rekke prisvinnende musikkvideoer. Debuten hennes som narrativ filmskaper, kortfilmen We Forgot to Break Up, hadde premiere på Toronto International Film Festival 2017.

Filmografi

2017 We Forgot to Break Up (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 16. januar

Kl 09:00
Fokus 2 (Bonordsalen)

Fredag 20. januar

Kl 16:45
Driv Kino

Lørdag 21. januar

Kl 11:15
Hålogaland Teater

Lørdag 21. januar

Kl 19:00
TIFF UNG
Fokus 4

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival