Ninjababy (Åpningsfilm/Verdenspremiere)

Se trailer

Rakel har plass til tusen prosjekter på roterommet sitt, men en baby? En one-night-stand gjør at Rakel møter problemstillingen lenge før hun hadde tenkt. At ninjababyen hun drodler på tegneblokka si sniker seg inn i fantasien hennes, gjør ikke saken lettere.

Astronaut, skogvokter, tegneserieskaper. Rakel har helt andre planer enn å bli mor. Hun vil feste, drikke, ruse seg, ikke sitte timesvis på do eller drikke litervis med tropisk nektar. Men å overse en baby er vanskelig, uansett om hun har den på tegneblokka eller bærer den inni magen. Hva er egentlig den beste avgjørelsen her? Og er det Rakel eller babyen som er viktigst?

Hovedrollen spilles av Kristine Thorp, som etter strålende innsats i flere kortfilmer gjør sin første hovedrolle i en spillefilm. Omgitt av et lite, men velspillende ensemble bærer Thorp Rakels bekymringer og stahet med bravur. Yngvild Sve Flikkes nye film er en komedie med brodd, der livets store utfordringer sitter side om side med trivielle spørsmål og voksenlivets nådeløse realiteter. Ninjababy er løst basert på Inga Sætres brageprisvinnende tegneserieroman "Fallteknikk" fra 2011, og filmen krydres av Sætres unike illustrasjoner på en forfriskende og morsom måte.

NB. Filmen vises uten engelske undertekster.

Gratis studentvisning tirsdag 19. januar kl 19:00
I samarbeid med UiT Norges arktiske universitet og Norges arktiske studentsamskipnad inviterer vi til gratis digital studentvisning av Ninjababy! Se Facebook-arrangement for detaljer og promokode for å ta ut din gratisbillett.

Regissør

Yngvild Sve Flikke (f. 1974) er en norsk regissør fra Trondheim. Hun studerte sosialantropologi ved NTNU, før hun ble ansatt i NRK i 1996. Her arbeidet hun med blant annet U, Lydverket og Vera venneløs. Spillefilmdebuten Kvinner i for store herreskjorter (2015) ble nominert til fire Amandapriser i 2015.

Filmografi

2019 Heimebane (TV)
2018 Eple (Short film)
2015 Kvinner i for store herreskjorter

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 18. januar

Kl 18:30
Utekino

Mandag 18. januar

Kl 18:30
TIFF Digital

Torsdag 21. januar

Kl 16:45
TIFF Digital 2

Billetter tilgjengelig fra 18.01.2021 20:00

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival