Love Life

Se trailer

Et ektepar må navigere skyldfølelse og sorg etter en tragisk ulykke. I tillegg dukker gamle kjærester opp og forrykker forholdets balanse ytterligere. Dette er et lavmælt drama om å lære seg å verdsette livet.

Etter en detaljrik og nesten gåtefull introduksjon til en japansk familie skjer noe som kullkaster både filmen og familien. Vi blir med på en reise både innover og utover, med fargerike karakterer, følsomme dialoger og personlige forhold som enten blomstrer eller dør. I avstanden som oppstår mellom ektefellene smetter eksene seg inn og forstyrrer balansen dem imellom. Deres lille kjernefamilie går sakte i oppløsning, og man stiller seg spørsmålet: Hva er det som holder mennesker sammen, hva utgjør en familie?

Regissør Kōji Fukada er kjent for å lage filmer som er både intime og betraktende. De lange, saktegående samtalene preges av store underliggende følelser - det handler like mye om hva som ikke blir sagt som det som sies. Vi observerer hovedkarakterene og blir kjent med dem, selv om de kun i ytterst få øyeblikk virkelig avslører seg. Filmen omhandler død og dramatikk som man ellers bare finner i melodramaer, men Fukada behandler stoffet på en ytterst delikat måte.

Regissør

Kōji Fukada (f. 1980) er en japansk regissør og manusforfatter. Han vant juryprisen i sideprogrammet Un certain regard på filmfestivalen i Cannes for Harmonium fra 2016.

Filmografi

2019 A Girl Missing
2016 Harmonium
2015 Sayônara
2010 Hospitalité

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 16. januar

Kl 09:00
Kulturhuset

Tirsdag 17. januar

Kl 14:30
Fokus 4

Fredag 20. januar

Kl 13:30
Fokus 1

Søndag 22. januar

Kl 19:15
Hålogaland Teater

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival