Tidskapsel

Gjennom et flettverk av nordnorske kortfilmer gir Tidskapsel et tilbakeblikk på hva som traff oss da landet ble stengt ned for snart et år siden.

Da Covid-19 pandemien inntraff, forsvant levebrødet til mange nordnorske filmarbeidere. I april 2020 startet Nordnorsk Filmsenter og Filmfond Nord prosjektet Tidskapsel. Hele den nordnorske filmbransjen ble invitert til å sende inn bidrag i form av korte filmer som skildrer tiden vi levde i akkurat da, og hvordan vi hadde det. Gjennom våren og sommeren 2020 ble det produsert 155 filmer til dette prosjektet. Denne antologifilmen er et flettverk av et utvalg av disse filmene, satt sammen av regissør Fredrik Mortensen, som med alvor og humor tar for seg tiden vi levde i.
 

Regissør

Fredrik Mortensen (f. 1983) er en norsk regissør fra Tromsø. Han har studert ved Westerdals School of Communication og Stockholms Filmskola. Hans debutfilm Parkert ble vist på TIFF i 2018. I 2019 var han på TIFF med kortfilmen En fremmed kommer hjem. På denne filmen er han langt ifra den eneste regissøren da Tidskapsel er satt sammen av 47 individuelle filmer.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 21. januar

Kl 16:30
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival