Shiva Baby

Se trailer

Danielle er en student som lever et kaotisk liv som hun dekker til med løgner. Men når hun må delta i en jødisk begravelse der både sugar daddyen og ekskjæresten hennes dukker opp, blir hun møtt med mange ubehagelige sannheter – og mye jødisk sladder.

Shiva Baby er en mørk komedie full av jødisk humor og en god dose vanskelige situasjoner. Danielle, spilt av en utmerket Rachel Sennott, er en ung kvinne som må delta på en "shiva", et jødisk sorgritual, sammen med sin overbærende mor Debbie og sin vennlige, men klønete far. Snart nok lyver Danielle om å studere juss for å prøve å tilpasse seg folks forventninger til henne. Men ting er i ferd med å bli enda mer vanskelig når det viser seg at hennes ekskjæreste Maja også er med i begravelsen, og når Max, hennes sugar daddy, kommer inn med sin perfekte kone og baby.

Shiva Baby er klaustrofobisk, ubehagelig og morsom, en smart satire som utforsker samfunnets forventninger og vanskelighetene med å navigere forhold og kjærlighet som ung kvinne i dag. Den 26 år gamle regissøren Emma Seligman har laget en smart og morsom film som til tider føles som et skuespill, som foregår utelukkende på ett sted (huset der shivaen skjer) og på én ettermiddag.

Regissør

Emma Seligman ble født i 1995 i Toronto, Canada. Hun studerte ved New York University Tisch School of the Arts, hvor hun laget sine første kortfilmer, inkludert Void (2017). I 2018 laget hun sin eksamensfilm, Shiva Baby, som ble gjort til en spillefilm i 2020.

Filmografi

2018 Shiva Baby (Short)
2017 Void (Short)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Fredag 21. januar

Kl 17:00
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival