Sweat

Se trailer

Sterke farger, høy musikk og entusiastisk high-fiving pakker inn et medrivende menneskelig drama om berømmelse, ensomhet og jakten på nærhet. I løpet av tre dramatiske dager i livet til fitnessdronningen Sylwia, ser det ut til at alt kan rakne.

Sylwia er en svært populær fitness-influencer, og jobber hardt med å bygge et image som et positivt og energisk forbilde for sine følgere på sosiale medier. Men fasaden begynner å sprekke, og sponsorene er nervøse etter at hun la ut et sjeldent ærlig og sårt innlegg om at hun ønsker seg noen å dele livet med. Hun prøver desperat å få litt kjærlighet fra sin kalde og avvisende mor, og det hele topper seg når hun oppdager at hun har fått en stalker som liker å blotte seg. Selv med 600.000 følgere på sosiale medier kan man være ganske alene når det virkelig gjelder.

Men dette er ikke bare en film om berømmelsens bakside. Sweat er høyaktuell med tanke på Polens innskrenkninger av kvinners rettigheter den siste tiden, samt ensomhetsepidemien som florerer blant unge mennesker i dag. Magdalena Kolesnik gjør en strålende, sympatisk og ekstremt troverdig jobb i en svært krevende rolle, og bærer nesten hele filmen alene på sine godt trente skuldre.

Regissør

Magnus von Horn (f. 1983) er en svensk regissør og manusforfatter. Han studerte regi ved Filmskolen i Lódz, Polen. Filmene hans har vunnet en rekke priser, og blitt vist blant annet ved Sundance filmfestival og filmfestivalen i Cannes. Sweat er hans andre spillefilm.

Filmografi

2015 Efterskalv / Etterskjelv
2011 Utan snö (Kortfilm)
2008 Echo (Kortfilm)
2007 Mleczaki (Kortfilm)
2007 Radek (Dokumentar)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 19. januar

Kl 16:30
TIFF Digital

Lørdag 23. januar

Kl 15:30
TIFF Digital

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival