Deerskin

Se trailer

Georges er en nyskilt, middelaldrende mann, som bestemmer seg for å bruke 8000 Euro på en søttitalls skinnjakke med ikke spesielt kledelige frynser. Med på kjøpet får han et filmkamera, som han tar med seg til en avsidesliggende landsby, hvor han tar inn på et gjestgiveri. Det viser seg fort at den nå pengeløse Georges blir mer enn bare litt påvirket av skinnjakken, og snart innleder han en kamp mot alle andre jakker i verden. Hans ekstreme fascinasjon påvirker også bartenderen Denise, en selverklært filmprodusent, som tar på seg å sette sammen Georges bisarre filmklipp, til tross for at hun må betale for gildet.

Denne farsen vil ikke nødvendigvis treffe de bredere lag av publikum, men for de som har sansen for absurde komedier med innslag av kullsvart humor, vil Georges ekstreme hjorteskinnsfetisjisme være et velkomment bidrag i festivaljungelen.

Regissør

Quentin Dupieux (f. 1974) er en fransk musiker, DJ og filmregissør, som først fikk suksess under musikerpseudonymet Mr. Oizo på nittitallet. Etter å ha lagd musikkvideoer i en årrekke, debuterte han som filmregissør med NONFILM i 2002. Hans filmer kjennetegnes av absurd humor og sine ofte relativt korte spilletider.

Filmografi

2017 AU POSTE! /KEEP AN EYE OUT
2014 RÉALITÉ / REALITY
2013 WRONG COPS
2012 WRONG
2010 RUBBER

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival