Vincent Must Die

Se trailer

Se for deg at alle du får øyekontakt med prøver å drepe deg. Det er sånn Vincent har det.

Det er en helt ordinær dag på kontoret, og Vincent pusler med sitt. Plutselig mister en praktikant fullstendig besinnelsen og angriper Vincent, helt uprovosert. Etter at dette skjer gjentatte ganger, må Vincent legge ut på flukt. Han drar til landsbygda, og forsøker å finne ut hva som skjer og hvordan han kan overleve i en verden som ikke bare er ute etter han, men som forsøker å drepe han. Midt i dette levende marerittet møter Vincent dinerservitrisen Margaux; hun er både søt, sjarmerende og potensielt farlig.

Vincent Must Die er en voldelig affære – her spares det ikke på blod, spy og avføring, og filmen skildrer samfunnets skyggeside. Vi er blitt mer egoistiske og sinte, og denne satiren skrur volumet opp. Det er hentet inspirasjon fra filmer som Invasion of the Body Snatchers og It Follows, og krydres litt ekstra med en god dose mørk humor. Det er en annerledes vri på zombie-sjangeren der grøss, apokalypse, humor og kjærlighet sjongleres på finurlig vis.

Regissør

Stéphan Castang (f. 1973) er en fransk regissør, skuespiller og klipper. Hans debutspillefilm Vincent Must Die ble presentert i en spesialvisning under den 62. utgaven av Kritikeruken på filmfestivalen i Cannes.

Filmografi

2020 Finale (kortfilm)
2015 Service Compris (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 15. januar

Kl 09:00
Fokus 2 (Bonordsalen)

Onsdag 17. januar

Kl 21:30
Kulturhuset

Søndag 21. januar

Kl 00:00
Natt til søndag
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival