The Comeback

Da den unge og lovende badminton-spilleren Annbritt taper finalen i det svenske mesterskapet i 1983 kollapser hennes liv fullstendig. Selv om hun er overbevist om at tapet skyldes en feilaktig dommeravgjørelse klarer hun ikke å komme over nederlaget - selv ikke nå, nesten 40 år senere. Annbritt er nå arbeidsledig og alkoholiker, som tilbringer mesteparten av dagen sammen med sin eksentriske sønn Mattias, som utålmodig venter på hennes store comeback.

REVANSCH ble laget som en serie på 10 korte avsnitt, men vil bli vist sammenhengende på TIFF.

Regissør

Patrik Eklund (f. 1978) er en anerkjent og prisvinnende filmskaper fra Arvidsjaur i Sverige. Han har skrevet og regissert flere kortfilmer, inkludert den Oscarnominerte INSTEAD OF ABRACADABRA som ble vist på TIFF i 2009. Han har siden hatt et par andre kortfilmer vist i Tromsø, mest nylig OF BIBLICAL PROPORTIONS på TIFF 2016 og INFEKTIONEN i 2019. Han regisserte sin første spillefilm, FLIMMER i 2012.

Filmografi

Utvalg:
2018 THE INFECTION (Short)
2016 ANATOMY (Short)
2015 OF BIBLICAL PROPORTIONS (Short)
2012 FLIMMER
2008 INSTEAD OF ABRACADABRA (Short)
2007 SITUATION FRANK (Short)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival