Falling

Se trailer

Anton, en suksessfull musiker, har akkurat gjennomført et opphold på rehab og blir hentet av sin overbeskyttende bestefar. Katia, en ung kvinne, skal flytte til Berlin med sin tyske kjæreste om bare få dager. Et tilfeldig møte vil føre til uventede komplikasjoner i begges liv.

Vi befinner oss i nåtidens Ukraina, etter revolusjonen. Det er spenninger mellom de unge og den eldre garde som vokste opp under Sovjettiden, og et land i rask endring. Historien om Anton og Katia er en ærlig og skjør kjærlighetshistorie, men det er ikke plottet som er hovedingrediensen i denne poetiske fortellingen. Nydelig filmet ute på den Ukrainske landsbygda, med langsomme scener og politiske understrømninger (ukrainsk korrupsjon er jo veldig i vinden for tiden) er denne filmen ment for de som kan leve seg inn i en stemning. Sett deg godt til rette i kinosetet og la det hele skylle over deg.

Regissør

Marina Stepanska er en manusskribent, regissør og produsent fra Ukraina. Hun studerte ved Karpenko-Kary Kiev nasjonale universitet for film og TV. Senere jobbet hun ved det eksperimentelle teateret «School», der hun studerte metoder som involverte amatørskuespillere. FALLING er hennes første spillefilm.

Filmografi

2013 KANIKULY (SHORT)
2015 ЧОЛОВIЧА РОБОТА / MAN’S WORK (SHORT)
2017 KINEMATOGRAFIST / EVERY FACE IS SMILING (DOC)
2019 ЗНЕБАРВЛЕНА / DESATURATED (SHORT)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival