The Longest Day

Se trailer

Det er midsommer i Sverige et sted nord for Polarsirkelen. Vi følger en rekke forskjellige underfundige historier i en liten finsktalende landsby på årets lyseste dag.

Det er midsommer i Sverige et sted nord for Polarsirkelen. Beboerne i et lite finsktalende samfunn utfører sine daglige gjøremål under midnattssola mens de egentlig heller setter pris på dens fravær. Noen barn leker i skogen og gjør et merkelig funn. Det skjer en fryktelig ulykke. En kommuneansatt kritiseres hardt for sin prosjektledelse. En lastebilsjåfør har en lang vei foran seg for å for å nå den lille landsbygda mens han forsøker å få tak i sin familie uten hell. En turistfamilie har kommet fra India for å se midnattssola. Vi møter også tre eldre menn som tilbringer hele den lange dagen på en parkbenk. Og historiene fortsetter. Det er vanskelig å være i dårlig humør på årets lyseste dag!

Regissør

Jonas Selberg Augustsén (f. 1974) er en manusforfatter og regissør fra Boden, Norrbotten i Sverige som har laget både kortfilmer, dokumentarer og spillefilmer. Flere av hans kortfilmer har vært vist i tidligere Film fra Nord program og hans film Sommarnatt vant Tromsøpalmen ved TIFF 2017.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Lørdag 23. januar

Kl 10:00
TIFF Digital 2

Billetter tilgjengelig fra 17.01.2021 12:00

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival