How to Have Sex

Se trailer

Tre gode venninner drar på ferie til Kreta for å feste, og for Tara: for å debutere seksuelt. Det kryr med feststemte ungdommer på hotellet, forventningene er skyhøye og alkoholkonsumet likeså. Det hele bygger seg opp til en kveld hun sent vil glemme.

Vennene Tara, Em og Skye drar på det som skal være deres beste sommerferie noensinne. I eufori etter overstått eksamen drar de til festbyen Malia på Kreta som er fylt til randen av festglad ungdom. Koffertene er pakket med vågale antrekk og minibaren fylt med klissete vodkaflasker. Forventningene til ferien er skyhøye. Spesielt forventningsfull er kanskje Tara, som ser ferien som en mulighet til å endelig gjennomgå et avgjørende overgangsrituale.

Molly Manning Walkers spillefilmdebut er en høyenergisk film som avdekker de sterke svingningene i ungdommens festkultur, fra høye topper til dype daler. Hovedrolleinnehaver Mia McKenna Bruce gjør en sterk skuespillerprestasjon og bidrar til den urovekkende følelsen som følger hver festscene – er det nå noen skal tråkke over grensene hennes? Filmen tar for seg forventningspress og samtykke (eller mangel på dette) i en seksualisert festkultur hos unge mennesker, som nok (dessverre) er gjenkjennelig for mange.

Regissør

Molly Manning Walker (f. 1993) er en filmfotograf og regissør basert i London. Hun debuterte som regissør i 2020 med kortfilmen Good Thanks, You? som ble vist i Cannes. Hennes første spillefilm How to Have Sex vant prisen for beste film i Un Certain Regard-programmet i Cannes i 2023.

Filmografi

2020 Good Thanks, You? (kortfilm)
2020 The Forgotten C (kortfilm)
2015 More Hate Than Fear (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 15. januar

Kl 16:45
Kulturhuset

Tirsdag 16. januar

Kl 19:15
Fokus 1

Fredag 19. januar

Kl 19:30
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival