Bergman Island

Se trailer

I dette intime dramaet som også har en god dose romantikk, funderer Mia Hansen-Løve over kreativitet, samliv og kjærlighet. Denne solfylte filmen er skutt på den vakre øya Fårö, der Ingmar Bergman bodde og jobbet, og er både henrivende og hjerteskjærende.

I Bergman Island er det solfylte landskapet på Fårö like mye i sentrum som filmens hovedpersoner. Chris og Tony er et par filmskapere som bor på øya ettersom Tony, en kjent filmskaper, har blitt invitert til å vise noen av filmene sine. I mellomtiden sliter Chris med å skrive et manus som også er satt på Fårö. Mens Tony er borte, møter Chris en filmstudent, Hampus, og funderer på muligheten for å forene kunsten og livet hennes som kvinne og som kone. Eksemplet satt av Ingmar Bergman - en fraværende far og ektemann - får henne til å stille spørsmål ved forholdet til Tony mens hun prøver å få hans hjelp til å fullføre manuset sitt.

Bergman Island er en delikat film som fletter sammen to fortellinger: den om Chris og Tony, og den til Amy og Joseph, hovedpersonene i Chris sitt manus, som gjenoppliver romantikken deres mens de deltar i et bryllup på Fårö. Mellom hjertesorg og lidenskap, kreativ kamp og inspirasjon, tar karakterene i Mia Hansen-Løves nye film oss på en følelsesladet reise i grensen mellom fiksjon og virkelighet.

Regissør

Mia Hansen-Løve er en fransk regissør og manusforfatter født i 1981. Hun startet sin karriere som skuespiller, før hun gikk bak kameraet for flere kortfilmer. Hun regisserte sin spillefilmdebut, All is Forgiven, i 2007, som ble nominert i Cannes. Hun fortsatte med å regissere flere prisvinnende filmer, som Father of My Children (2009) og Dagen i morgen (2016).

Filmografi

2016 L'Avenir / Dagen i morgen
2014 Eden
2009 Le Père de Mes Enfants / Father of My Children
2007 Tout est pardonné / All is Forgiven
2005 Contre-coup (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 19:15
Fokus 1

Onsdag 19. januar

Kl 09:00
Hålogaland Teater

Lørdag 22. januar

Kl 16:45
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival