Bukta Sessions

Møt det nordnorske musikkmiljøet gjennom en audiovisuell reise gjennom landsdelen.

Bukta Sessions er en serie live musikkvideoinnspillinger med dokumentarisk innfallsvinkel, unike settinger og regionalt fokus – initiert av musikkfestivalen Bukta og regissert av Carl Christian Lein Størmer. Filmprosjektet engasjerte hele miljøet, fra artist til scene, fanget unike øyeblikk, og gjennom et musikalsk prisme avdekkes store og små særegenheter i nordnorsk sjel og historie. 
 
Åtte ulike artister, fra ulike deler av landsdelen, med ulike utgangspunkt, drømmer og mål. Men alle med en kjærlighet for musikken og musikkens formidlingskraft. Historiene forsterkes av filmspråklige- og visuelle hjelpemidler, unike locations og samtaler med miljøet rundt musikerne. Se for deg et punkband fra Kjøllefjord spille i Nissehuset på Mehamn, eller en rockeduo som spiller med full festivalrigg midt på Sennalandet – så har du Bukta Sessions.

Regissør

Carl Christian Lein Størmer (f. 1982) er en prisvinnende filmskaper og musiker fra Tromsø. Han har produsert flere kortfilmer, konsertfilmer og musikkvideoer, og har tidligere vist dokumentarfilmene There's Always Next Season (2019) og Alt blir bra? (2021) på TIFF.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Fredag 21. januar

Kl 20:00
Fokus 2 (Bonordsalen)

Lørdag 22. januar

Kl 19:00
Driv Kino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival