All is Forgiven

Se trailer

I sin slående debutfilm bruker Mia Hansen-Løve en minimalistisk stil og et håndholdt kamera for å fortelle en intim historie om forspilte muligheter og nye begynnelser. Pamela, en ung kvinne bosatt i Paris, prøver å gjenopprette kontakten med faren sin, en tidligere narkoman hvis rusmisbruk førte til oppløsningen av familien.

Pamela vokser opp i Østerrike, sammen med moren Anette og faren Victor, en fransk forfatter med et økende narkotikaproblem. Foreldrene hennes sliter med forholdet. De snakker ikke engang med hverandre på samme språk - hun er østerriker, han er fransk. Victors rusmisbruk er i full gang når Anette tar med seg datteren og flytter til Paris. Elleve år senere bestemmer Pamela, nå en ung kvinne, seg for å kontakte faren sin igjen, mot morens ønske.

All Is Forgiven er en Mia Hansen-Løves ambisiøse spillefilmdebut, som umiddelbart vakte oppsikt og ble valgt ut som en del av Director's Fortnight i Cannes i 2007. Filmen er et vitnesbyrd om regissørens modne takling av temaer som fortsatt kjennetegner filmografien hennes: familieforhold, utholdenhet av minner og virkninger av tid, og muligheten for kjærlighet med og til tross for traumer.

Regissør

Mia Hansen-Løve er en fransk regissør og manusforfatter født i 1981. Hun startet sin karriere som skuespiller, før hun gikk bak kameraet for flere kortfilmer. Hun regisserte sin spillefilmdebut, All is Forgiven, i 2007, som ble nominert i Cannes. Hun fortsatte med å regissere flere prisvinnende filmer, som Father of My Children (2009) og Dagen i morgen (2016).

Filmografi

2016 L'Avenir / Dagen i morgen
2014 Eden
2009 Le Père de Mes Enfants / Father of My Children
2007 Tout est pardonné / All is Forgiven
2005 Contre-coup (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 19:30
Verdensteatret

Fredag 21. januar

Kl 09:00
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival