Woolly

Se trailer

Det lille sauebruket skal nå skifte til neste generasjon, fra far til datter. Musikeren Rakel flytter hjem fra Oslo, sammen med kona, for å bli fjerde generasjon sauebonde til å drive gården. Her er hver dag full av overraskelser, i motgang og medgang.

Vi følger Rakel og hennes kone Ida i tida etter overtakelsen. Rakel er full av iver når hun tar over, men også klar over at det er mye hun ikke kan. Hun er helt avhengig av sine foreldres kunnskap en god stund framover. Rakels far, bonde gjennom 40 år, vet hva som venter: år da våren aldri kommer, somre med betydelige tap, dårlige avlinger og sauer på avveie. Vi ser hva økonomisk press på den ene siden, og ønsket om å drive gården på naturens premisser på den andre, gjør med dem. Mange vil kanskje mene at denne typen gårdsbruk tilhører en forgangen tid, men Rakel insisterer: «Dette er fremtiden. Jeg vet hvordan jeg lager mat ved å bruke de lokale ressursene. Det vil aldri bli gammeldags.»

Denne hjertevarme dokumentaren vil etterlate deg med et smil om munnen og tenne et lys av håp for framtida - selv for småskala landbruk og at det skal kunne bo folk i husan også framover - i øynene dine. Du skal lete lenge etter triveligere selskap enn denne familien av sauebønder. For ikke å snakke om alle de skjønne, snåle og sosiale sauene. Bææ!

Regissør

Rebekka Nystabakk er skuespiller og har studert ved Den norske teaterhøgskolen og Kunsthøgskolen i Oslo. Etter endt utdanning har Rebekka jobbet både med teater og film. I tillegg til skuespillerarbeidet skriver, regisserer og utvikler hun også nye ideer for film og scenekunst. Dette er hennes første film.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 18. januar

Kl 19:30
Fokus 1

Fredag 19. januar

Kl 14:30
Fokus 2 (Bonordsalen)

Søndag 21. januar

Kl 21:30
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival