Den skjønne tiden

Se trailer

Antoine eier et selskap som selger unike opplevelser til rike mennesker. Med fantastiske sett, manus og hardtarbeidende skuespillere, kan han gjenskape enhver tidsepoke, sted og miljø klientene måtte ønske. Det er det nærmeste man kommer tidsreise uten en faktisk tidsmaskin. Tegneserieskaper Victor har vært gift med Marianne, hans livs kjærlighet, i mange tiår, men forholdet er i ferd med å smuldre opp. Victor får en opplevelse i gave av Antoine, og bestemmer seg for å gjenskape kvelden han møtte Marianne, i Lyon for over 40 år siden. Men også i kulissene på produksjonen er det drama så det holder, og stemningen er på bristepunktet. Finner Victor tilbake til seg selv og til Marianne gjennom sitt opphold på 70-tallet, eller er det best å la noen ting forbli i fortiden?

LA BELLE ÉPOQUE er en varm og koselig forviklingskomedie om tapt kjærlighet og tapt ungdom. Om familie, forhold, kunst og romantikk. Hva er ekte og hva er skuespill? Det er ikke alltid lett å vite forskjellen.

Regissør

Nicolas Bedos (f. 1980) er en fransk multikunstner som har jobbet både som skuespiller, regissør, forfatter og komiker, på teater, film, TV og i radio. Hans far er komiker og hans mor er danser, så Bedos vokste opp omgitt av kunstnersjeler. Han startet karrieren som manusforfatter for teater. LA BELLE ÉPOQUE er hans andre spillefilm.

Filmografi

2017 MR & MME ADELMAN / MR & MRS ADELMAN

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival