Things to Come

Nathalie lever et stabilt liv med jobb og tilsynelatende perfekt familie. Plutselig skjer det store personlige forandringer i privatlivet og det blir starten på en forandringsprosess mot bedre kunnskap om seg selv og om livet.

Nathalie (Isabelle Huppert) er professor i filosofi, og hun lever og tenker som en filosof. Hun og mannen har vært sammen i 25 år, de har to barn, og ellers tar hun seg av sin syke mor. Når mannen forlater henne for en annen kvinne og moren dør, snur det opp-ned på alt sammen. Plutselig har Nathalie mer frihet enn hun noengang har hatt, og hun må finne seg selv på ny.

Dagen i morgen var Mia Hansen-Løves første «voksne» film, et brudd med ungdomsskildringene hun var kjent for, og en film ikke om å bli eldre, men å være eldre. Kritikerne hyllet den som hennes beste. Det er en intelligent og vakker film, hvor manus, skuespill og foto står for en dyp og hjertevarm opplevelse, en fortelling for alle som har måttet ta et oppgjør med seg selv og livet de har levd. Hansen-Løve vant Sølvbjørnen for beste regi under filmfestivalen i Berlin.

Regissør

Mia Hansen-Løve er en fransk regissør og manusforfatter født i 1981. Hun startet sin karriere som skuespiller, før hun gikk bak kameraet for flere kortfilmer. Hun regisserte sin spillefilmdebut, All is Forgiven, i 2007, som ble nominert i Cannes. Hun fortsatte med å regissere flere prisvinnende filmer, som Father of My Children (2009) og Eden (2014).

Filmografi

2021 Bergman Island
2016 L'Avenir / Dagen i morgen
2014 Eden
2009 Le Père de Mes Enfants / Father of My Children
2007 Tout est pardonné / All is Forgiven
2005 Contre-coup (Kortfilm)

 

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 11:15
Hålogaland Teater

Torsdag 20. januar

Kl 19:30
Fokus 4

Søndag 23. januar

Kl 16:30
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival