Nye Fortellinger

Se trailer

Hvordan er det å være filmskaper i Nord? Talentene i Mer Films satsning Nye Fortellinger presenterer sine prosjekter i utvikling og snakker med tidligere festivalsjef Martha Otte om hvordan det er å utvikle sin første storsatsing i Nord-Norge.

Nye Fortellinger er et nytt talentutviklingsprogram utviklet av Mer Film i samarbeid med Talent Norge, Sparebank 1 Nord-Norge Samfunnsløftet og Samisk Filminstitutt. Fem kvinnelige filmskapere ble i 2020 plukket ut til å være med i programmet, som har som mål å løfte talentfulle filmskapere opp på elitenivå.

Over en periode på 3 år får talentene støtte og veiledning til å utføre sine prosjekter, gjennom coaching av internasjonale fagpersoner i toppklasse, produsent- og distributørveiledning.

Tre av talentene; Elle Sofe Sara og Åse Kathrin Vuloab kommer for en samtale med tidligere festivalsjef for TIFF Martha Otte, hvor de skal presentere sine prosjekter og reflektere over både opp- og nedturene som kommer med å utvikle sitt første store prosjekt og å være filmskaper i Nord-Norge.

 

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Lørdag 23. januar

Kl 12:00
Off Screen

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival