Musikkfilm program: IN SOMNIUM + Boy Pablo

I forlengelse av TIFFs Xn-konferanse med temaet musikk og film, vises to av prosjektene vi har besøk av. Det blir verdenspremiere på IN SOMNIUM med Highasakite og vi følger historien om Wachito Rico (Boy Pablo) i fem episoder.

In Somnium

Den musikalske kortfilmen In Somnium er et samarbeid mellom regissør Arild Østin Ommundsen og bandet HIGHASAKITE.

12-åringen Vilja sniker seg ut om kvelden og vi følger henne gjennom en natt som starter med uskyldige utprøvelser, men som utvikler seg til et grenseoverskridende mareritt.

Filmen får verdenspremiere på TIFF.


Wachito Rico: The 5-part Movie

Boy Pablo ble en internettsensasjon da hans musikkvideo til låta "Everytime" eksploderte på YouTube i 2017. Den litt merkelige lo-fi-videoen, spilt inn i Pablos hjemby Bergen, har nå over 40 millioner treff.

For sitt debutalbum i 2020 slo Boy Pablo seg også sammen med filmskaper Eivind Landsvik og regissørduoen Bedroom Projects for å gi ut et visuelt album i fem episoder. En reise gjennom Pablos personlige opplevelser av kjærlighet og vennskap fortalt av ingen ringere den karakteristiske fortellerstemmen fra Tiger King, Rick Kirkham.

 

Regissør

Arild Østin Ommundsen har en lang karriere som regissør. Hans debutfilm Mongoland var med på å starte Stavangerbølgen i norsk film. Filmene hans har vunnet en rekke priser nasjonalt og internasjonalt. 

Eivind Landsvik har gjort seg bemerket som musikkvideoregissør. Hans video for «Hey Girl» av Boy Pablo vant Gullstolen for beste musikkvideo på Kortfilmfestivalen i fjor.

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 18. januar

Kl 19:30
Utekino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival