Owls

Se trailer

Regissør Teitur Magnusson spillefilmdebuter med denne underfundige fortellingen om et uventet vennskap. Filmen er kompleks med flere scener som blander både humor og alvor. De naturskjønne omgivelsene som bare Island kan by på, er dyktig fotografert som filmens vakre bakteppe. 

Helt siden kona og datteren til Páll gikk bort, har han levd alene og isolert fra samfunnet. Verden hans blir uventet snudd på hodet når han blir venn med Elísabet, et offer for vold i hjemmet som søker tilflukt i huset hans. Elísabet er fascinert av Pálls livsstil og er ivrig etter å lære av ham. Men når den voldelige kjæresten hennes dukker opp og gjentatte ganger prøver å tvinge Elísabet til å komme hjem, ser Páll seg nødt til å møte sin egen fortid mens han går mellom dem.

Regissør

Teitur Magnusson (f. 1989) har laget kortfilm fra en tidlig alder. I 2017 ble han uteksaminert fra Den islandske filmskolen. Siden den gang har han jobbet med en rekke originale manus. Uglur er hans debutspillefilm som regissør og manusforfatter.

Filmografi

2021 Uglur / Owls
2017 Hughrif / Impressions (Kortfilm) 
2017 Vaka (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Torsdag 20. januar

Kl 16:45
Verdensteatret

Fredag 21. januar

Kl 16:30
Verdensteatret

Lørdag 22. januar

Kl 11:45
Fokus 2 (Bonordsalen)

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival