Ramona

Se trailer

Andrea Bagney spillefilmdebuterer med en kjærlighetshistorie som reflekterer over tapte muligheter, engasjement, og til syvende og sist vår egen dødelighet. Den er en hyllest til byen Madrid og kino gjennom et portrett av en kvinne i trettiårene.

Ramona (Lourdes Hernández), en aspirerende skuespiller, har akkurat flyttet til Madrid med kjæresten sin etter et lengre opphold utenlands. Hun lever et komfortabelt liv, men er ikke helt der hun ønsker. Tilfeldigvis møter hun en eldre mann på en bar dagen før hennes første audition. De har umiddelbart mye til felles og bruker hele dagen sammen uten å utveksle navn. Når hun dagen etter dukker opp på audition viser det seg at mannen fra gårsdagen er Bruno (Bruno Lastra), filmens regissør. Og han er forelsket i henne.

Andrea Bagney debuterer som langfilmregissør med denne vakre filmen om kjærlighet, tvil og livsvalg. Skutt i svart-hvitt (med unntak av det som skjer foran filmkameraet til regissøren) og med filmmusikk som tar deg tilbake til gamle tider, hyller den filmene til regissører som Woody Allen og Billy Wilder. Det som begynner som et tilfeldig møte blir til en spontan og brennende, men samtidig usikker og svært menneskelig historie.

Regissør

Andrea Bagney er en spansk filmregissør og manusforfatter. Hun studerte Moderne historie og politikk ved Royal Holloway i London. Hun har alltid skrevet historier, og eksperimenterte i forskjellige felt før hun bestemte seg for å lage film. Innenfor dette er hun selvlært, og produserte sin første kortfilm, Max: A Doha Story, egenhendig.

Filmografi

2013 Max: A Doha Story (kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Tirsdag 17. januar

Kl 12:00
Hålogaland Teater

Fredag 20. januar

Kl 11:30
Fokus 1

Lørdag 21. januar

Kl 20:45
Verdensteatret

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival