TIFF UNG: The Sweet East

Se trailer

En betimelig og tidløs film om amerikanske stereotyper dratt til det ekstreme og absurde.

Denne filmen er vanskelig å beskrive, for den har hundre plott i minuttet. Det er nye navn og antrekk hele tiden. Vi møter high school-eleven Lillian som er på klassetur til Washington D.C. Hun går seg vill og mister de andre, og det er starten på en vill ferd gjennom byer og skoger i USA. Hun møter fascister, nynazister, filmskapere og religiøse gærninger – blant annet. Gled dere til den heftige piercing-scenen! Mange har kalt denne filmen en vri på Alice i Eventyrland, men dette er ikke en remake, så ikke heng dere for mye opp i den sammenligningen. Hovedrollen spilles av Talia Ryder, kjent fra Never Rarely Sometimes Always og Do Revenge. Se også opp for Ayo Edebiri (The Bear) og Jacob Elordi (Euphoria) i andre roller.

Dette er en film som er ulik de fleste andre filmer – og definitivt ikke en film man vanligvis ser på kino!Velkommen til TIFF UNG! Dette filmprogrammet består av fire filmer spesielt utvalgt av en dedikert gjeng ungdommer.

Visningene er kun for alle mellom 15 og 19 år, og gratis. Billetter deles ut på Aurora kino Fokus en time før visning. Først til mølla!

Tusen takk til Tvibit og Ung Kulturrabatt for samarbeidet!

USA 2023 LENGDE 1h 44m REGI Sean Price Williams PRODUSENTER Craig Butta, Alex Coco, Alex Ross Perry KILDE Another World Entertainment SPRÅK Engelsk UNDERTEKSTER Norsk

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 17. januar

Kl 18:00
TIFF UNG (NB! Kun for 15-19. Gratis!)
Fokus 4

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival