Dicks: The Musical

Se trailer

I denne kommende kultklassikeren møter vi to selvopptatte selgere som oppdager at de er eneggede tvillinger som ble skilt ved fødselen. Sammen legger de en plan for å få foreldrene til å gifte seg igjen.

Craig og Trevor er suksessrike selgere i New York. De bader i både penger og damer, og egoene deres er miuldt sagt oppblåste. Selv om de er naboer, møter de ikke hverandre før selskapene de jobber for fusjoneres, og de blir arge konkurrenter på det nye kontoret. De oppdager at de er eneggede tvillinger, og sammen legger de en plan om å få foreldrene sammen igjen, slik at de endelig kan bli en ordentlig familie.

Dette er en musikal utenom det vanlige. Den er full av absurd humor og eksentriske karakterer - og en flyvende vagina. Vi får servert fengende sager og sprelske prestasjoner av veteranene Nathan Lane og Megan Mullally. Og fortellerstemmen er det selvsagt Gud som har.

Regissør

Larry Charles (f. 1956) er en amerikansk komiker, manusforfatter, regissør, skuespiller og produsent. Han skrev for Seinfeld i seriens fem første sesonger. Han har regissert dokumentaren Religulous og mockumentarene Borat, Brüno og The Dictator.

Filmografi

2016 Army of One
2012 The Dictator
2009 Brüno
2008 Religulous
2006 Borat

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Fredag 19. januar

Kl 21:45
Fokus 1

Lørdag 20. januar

Kl 18:15
NB! Kun for 15-19. Gratis!
Fokus 4

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival