Fidelity

Se trailer

Lena blir knust av ektemannens mulige utroskap, og bestemmer seg for å svare med samme mynt. Snart er hun viklet inn i en situasjon ute av kontroll, der hevnen begynner å koste mer enn den smaker.

“Lidelsen kommer på slutten” forklarer Sergei om sitt nye teaterstykke. For kona, Lena, kommer lidelsen allerede helt på starten. Hun finner en mistenkelig tekstmelding fra en annen kvinne på Sergeis telefon, og livet går i stykker. I stedet for å konfrontere ektemannen, bestemmer hun seg for å opprette balansen på sin egen måte. Hun har sex med tilfeldige fremmede menn, i et stadig mer innviklet spill. Selv når konsekvensene tårner seg opp, har hun vanskelig for å slutte.

I dette russiske dramaet følger vi Lena på en seksuell oppvåkning etter lang tid i et forhold uten en gnist av lidenskap. Evgeniya Gromova spiller Lena med subtile nyanser, som hinter til det underliggende psykologiske dramaet hun gjennomgår på sin erotiske reise. I milde toner er dette en film som hvisker om frigjøring, kjønnsroller, makt og nødvendigheten av god kommunikasjon i et forhold.

Regissør

Nigina Sayfullaeva (f. 1985) er født i Dusjanbe i Tadsjikistan. Hun er utdannet kunsthistoriker fra Det statlige russiske humanistiske universitet og har også regissør- og manusutdannelse. Spillefilmen hennes Name Me ble vist på TIFF i 2016.

Filmografi

2017 Pro lyubov. Tolko dlya vzroslykh / About Love. For Adults Only
2014 Kak menya zovut / Name Me
2011 Shipovnik / Dogrose (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Lørdag 23. januar

Kl 17:30
TIFF Digital

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival