Robot Dreams

Se trailer

Opplev 80-tallets New York gjennom øynene til Dog og Robot. Denne animerte komedien gir liv til byen og vennskapets magi med varm humor, oppløftende musikk og et fantastisk lydbilde. Filmen føles som en nostalgisk drøm.

Når ensomme Dog bestiller en pakke på TV-shop, tar livet en underlig vri. I pakken kommer hans nye venn, Robot, og sammen utforsker de to et fargerikt 80-talls New York, fylt med alt fra pønkere til rollerbladere. Når det oppstår et problem på stranden, tar Dog og Robot oss med på en reise gjennom den urbane jungelen for å finne tilbake til hverandre, noe som avslører både en drømmeverden og byens sanne hjerte.

Robot Dreams er en animert komedie, uten dialog, som leker med nostalgi rundt gamle videospill, populærkultur og filmer. Hver scene er en symfoni av byens lyder og sanseinntrykk, som gjør at bakgrunnen spiller en av de viktigste hovedrollene i denne filmen. Det pulserende livet i New York trer frem gjennom Dog og Robots øyne i en søken etter å finne en sjelevenn. Med underfundig humor og varme inviteres publikum inn i et univers hvor følelser, lyder, lukter og musikk utgjør en feiring av livet. 

Regissør

Pablo Berger, født i 1963 i Bilbao i Spania, har markert seg med filmer som Blancanieves (2012) og nå Robot Dreams. Filmene hans spiller ofte på nostalgi.

Filmografi

2017 Abracadabra
2012 Blancanieves
2003 Torremolinos 73

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 15. januar

Kl 19:15
Verdensteatret

Onsdag 17. januar

Kl 14:00
Kulturhuset

Søndag 21. januar

Kl 09:00
Fokus 1

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival