Tatt av tiden

Julie bor i en landsby utenfor Paris med sine to barn. Hennes fartsfylte liv starter ved daggry og slutter sent etter mye pendling. Men en nasjonal streik i trafikken og problemer på jobben truer den skjøre balansen hun har bygget.

Julie er en skilt tobarnsmor som har valgt å bosette seg et stykke utenfor Paris for å oppdra barna sine i et rolig miljø. Men prisen hun betaler er den lange pendlingen hver morgen og kveld, som gjør at hun må forlate huset ved daggry for å levere barna hos barnepiken, for så å hente dem svært sent. Hun har lange vakter på et luksushotell der ingen feil er tillatt. Nye utfordringer oppstår når en nasjonal trafikkstreik forstyrrer både Julies rutiner og muligheten for en ny jobb, i tillegg er hun allerede på veil til å bli fullstendig utbrent.

Denne hektiske filmen bringer oss rett inn i det stressende livet til Julie, og stresset og spenningen i livet hennes gir ekko i vår egen kropp som seere. Det som starter som et intimt drama blir nesten en thriller mens vi lurer på hvordan Julie vil møte de vanskelige valgene hun blir konfrontert med. Med sin andre spillefilm har Éric Gravel laget en virkningsfull film, med Laura Calamy – kjent for sin rolle i Netflix-serien Call My Agent – som en overbevisende hovedrolle.

Regissør

Éric Gravel er en fransk-kanadisk regissør. Hans første kortfilm, Ce n'était qu'un rêve, kom ut i 2004, fulgt av Eau Boy i 2007. Hans spillefilmdebut, Crash Test Aglaé, er en komedie med Julie Depardieu og Yolande Moreau. Full Time er hans andre spillefilm, og ble nominert i kategorien Horizons på Venezia International Film Festival i 2021.

Filmografi

2017 Crash Test Aglaé
2007 Eau Boy (Kortfilm)
2004 Ce n'était qu'un rêve (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Mandag 17. januar

Kl 22:15
Fokus 1

Fredag 21. januar

Kl 16:00
Árran 360˚

Søndag 23. januar

Kl 19:00
Driv Kino

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival