Light of My Life

Se trailer

I en mørk skog camper far og datter sammen, men det blir snart klart for oss at de ikke er på en hyggelig utflukt. Tvert imot, de gjemmer seg fra resten av samfunnet. De har alltid en plan for hvordan de skal kunne bryte leir på kortest mulig tid, og flere regler for å unngå å bli lagt merke til. Særlig at datteren – som er kortklipt som en gutt – ikke skal bli lagt merke til. Gradvis åpnes landskapet rundt dem, og vi skjønner at vi er i et dystopisk USA, sterkt preget av at et virus har utryddet nesten hele den kvinnelige befolkningen. Mennene som er igjen er en trussel.Hvordan blir et samfunn uten kvinner?

LIGHT OF MY LIFE er en mørk, neglebitende thriller, tydelig inspirert av post-apokalyptiske fortellinger som Cormac McCarthys The Road. Casey Affleck står både bak og foran kamera, hvor han spiller faren som helst vil gjemme vekk sin datter for alltid. Men datteren vokser ubønnhørlig opp foran ham.

Regissør

Skuespiller Casey Affleck (f. 1975) begynte sin karriere allerede i 1988 (LEMON SKY). Som regissør ble han først lagt merke til i samarbeid med Joaquin Phoenix i I'M STILL HERE (2010). Den omdiskuterte mockumentaren vant Biografilm Award i Venezia 2010. I 2017 vant han Oscar i kategorien for beste mannlige hovedrolle i MANCHESTER BY THE SEA. I LIGHT OF MY LIFE står han for både regi, manus og hovedrolle.

Filmografi

2010 I'M STILL HERE (DOC)
1999 UNTITLED SUNDANCE SHORTS (SHORT)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival