The Night of the Beast

Se trailer

To unge heavy metal-fans gleder seg til Iron Maidens første konsert i Colombia. Fulle av forventninger vandrer de gatelangs i Bogotá. Nedturen blir nærmest total når guttene blir ranet på åpen gate og de dyrebare billettene kommer på avveie.

Det er en stor dag, og de to vennene Vargas og Chuki blir etter hvert enige om at det ikke er noen vits i å dra på skolen. Iron Maiden skal spille konsert senere på kvelden og spenningen gjør at de to prøver å vandre av seg rastløsheten. Når de trasker hvileløst gjennom Bogotás gater både før og etter at dagen blir ødelagt, blir vennskapet deres satt på prøve igjen og igjen. Men det hjelper alltid å ha noe felles, for eksempel sanger som “Aces High” og “The Trooper”.

Mens selve filmen er fiktiv, er den basert på sanne hendelser fra 2008, da metal-fans reiste for å se det ikoniske bandet spille sin første konsert i Colombia. Denne globale tilhørigheten til en musikalsk sjanger viser seg å være like naturlig i et land mest kjent for fattigdom, vold og død. Regissør Mauricio Leiva-Cock fokuserer på forholdet mellom disse to vennene, forsiktige og nysgjerrige gutter fylt med forventinger til sin neste store opplevelse.

Regissør

Mauricio Leiva-Cock (f. 1983) er fra Colombia og utdannet filmregissør og manusforfatter fra Columbia University, New York. Han bor i Bogotá og jobber som manusforfatter og regissør. Han har blitt tildelt priser på flere festivaler over hele verden. The Night of the Beast er hans første spillefilm.

Filmografi

2017 Mariposas / Butterflies (Kortfilm)
2017 Tomada (Kortfilm)
2017 Tsuki (Kortfilm)
2015 Los Kaotikos (Kortfilm)
2013 Bite (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Søndag 24. januar

Kl 16:30
TIFF Digital

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival