Anaïs in Love

Se trailer

Anaïs studerer til doktorgrad i litteratur i Paris. Hun har en lidenskap for studiene og livet, men er også blakk. Morens kreft er tilbake, og hun har begynt en affære med en gift redaktør, Daniel. Men når hun treffer Daniels kone Émilie, en berømt forfatter, dukker det opp nye lyster i livet hennes.

I sin spillefilmdebut har regissør Charline Bourgeois-Tacque laget en sensuell, og smart film som utforsker lengslene etter kjærlighet gjennom hovedpersonent Anaïs. Hun er en dyktig student, en energisk og impulsiv sjel, men noen ganger litt distré. Anaïs vandrer gjennom livet full av nysgjerrighet og lidenskap. Men livet er ikke bare rosenrødt, ettersom moren har fått kreft igjen, og eksen konfronterer henne med hennes bekymringsløse livsstil. Når Anaïs møter Daniel, en eldre redaktør, starter hun en affære med ham, men oppdager raskt at hun er langt mer interessert i hans kone, forfatteren Émilie. En romanse begynner sakte men sikkert å blomstre mellom dem, og de må gjøre et valg om hvilke av lystens veier de skal følge.

Anaïs In Love er badet i lys, som en metafor for den intense flammen mellom karakterene. Prestasjonene er sterke, spesielt fra Anaïs Demoustier i tittelrollen, og fransk-italienske Valeria Bruni-Tedeschi som Émilie

Regissør

Charline Bourgeois-Tacquet er en fransk regissør født i 1986. Hun studerte litteratur før hun regisserte to kortfilmer: Joujou (2016), og Pauline asservie, som blir nominert på Kritikeruka i Cannes i 2018. Hennes spillefilmdebut, Anaïs in Love, ble valgt ut til Kritikeruka i Cannes 2021. 

Filmografi

2021 Les Amours d'Anaïs / Anaïs In Love
2018 Pauline asservie (Kortfilm)
2016 Joujou (Kortfilm)

Min Festival

Bokmerke

Legg til favoritter

Visninger

Onsdag 19. januar

Kl 19:00
TIFF Digital

Onsdag 19. januar

Kl 21:45
Kulturhuset

Torsdag 20. januar

Kl 16:30
Hålogaland Teater

Lørdag 22. januar

Kl 09:00
Kulturhuset

Info

Min festival

Logg inn eller registrer ny bruker for å lagre dine favoritter.

Min festival