Verdensteatret is looking for its new producer (applications closed)

The deadline for application has now passed for this job offer!

Publisert 07.03.2022 — marion

Stiftelsen Tromsø internasjonale filmfestival (TIFF) viser kvalitetsfilm for et bredt publikum. Vi driver Norges største filmfestival, samt Verdensteatret kino og cinematek, barnefilmfestivalen TIFF Junior, Stumfilmdager i Tromsø og en rekke andre filmrelaterte prosjekter lokalt, nasjonalt og internasjonalt. TIFF er en solid festival i stadig utvikling, takket være 15 helårsansatte, en super prosjektstab, 350 entusiastiske frivillige – og ikke minst alle støttespillere og publikummet vårt.

Tromsø Internasjonal filmfestival (TIFF) søker nå en produsent for Verdensteatret – Cinemateket i Tromsø i en fast 100% stilling.

Verdensteatret er en kino og samfunnsarena som i tillegg til daglige visninger av kvalitetsfilm, arrangerer debatter, foredrag og konserter. Verdensteatret, bygd i 1915, eies av Tromsø kommune og drives av TIFF. Produsenten har en nøkkelrolle i den daglige driften av kinoen og dens hovedoppgaver er å planlegge, tilrettelegge og avvikle programtilbudet på Verdensteatret, i samarbeid med leder og teknisk stab. Koordinering av husets øvrige brukere og samarbeidspartnere inngår i stillingsinstruksen. Publikumsbygging er et prioritert område, samt et tydelig fokus på profesjonell avvikling av filmvisninger og arrangementer.

Vi søker en strukturert, kreativ og kunnskapsrik person med stor arbeidskapasitet, samt:

  • erfaring fra produsering og gjennomføring av kulturarrangementer
  • erfaring med formidling av kunst og kultur
  • erfaring med kommunikasjonsarbeid
  • gode verbale og skriftlige kunnskaper på norsk og engelsk
  • evnen til å jobbe strukturert og effektivt, kombinert med evnen og viljen til å improvisere
  • nettverk og faglig oversikt, samt kjennskap til TIFF er fordelaktig
  • åpen for og sterk på samarbeid med relevante bedrifter og organisasjoner

Vi kan tilby et åpent arbeidsmiljø med en uformell omgangstone og stor takhøyde. Kvelds- og helgearbeid må påregnes da det meste av aktiviteten foregår på kveldstid. Produsenten rapporterer til lederen ved Verdensteatret. Det er ønskelig med tiltredelse senest 1. august.

Lønn etter avtale.

Søknadsfrist er 31. mars.

Skriftlig søknad med CV sendes per epost til jk@tiff.no

Spørsmål om stillingen kan rettes til leder ved Verdensteatret, John-Kristian Dalseth på telefon 959 62 348 eller epost jk@tiff.no

Les også: