Bli med på kick-off for TIFF 2022

Velkommen på kick-off for den kommende utgaven av Tromsø internasjonale filmfestival!

Publisert 18.10.2021 — John-Kristian Dalseth

Den 32. utgaven av TIFF finner sted 17.-23. januar 2022, men vi starter oppvarmingen allerede nå!

Tirsdag 16. november kl. 19.00 på Verdensteatret inviterer vi til et hyggelig avspark for vår festivalsesong som nå for alvor er i gang! Etter at forrige utgave av TIFF ble en heldigital festival, med unntak av vår kjære utekino på Stortorget, gleder vi oss mer enn noen gang til igjen å fylle kinosalene og byens gater med festivalstemning - på ordentlig!

Lisa på kick-off for TIFF 2021
Festivalsjef Lisa Hoen vil dele noen smakebiter fra programmet til den kommende festivalutgaven. Her fra kick-off for TIFF 2021 på Verdensteatret i fjor. Foto: Capture Media

På kick-off vil festivalsjef Lisa Hoen snakke litt om programarbeidet som gjøres opp mot kommende festival, samt røpe noen smakebiter ved å vise klipp og trailere fra filmer i programmet. Det vil også være gjester, salg av verdikort til festivalen til Earlybird-pris og vi kan med sikkerhet også love både en og to overraskelser i tillegg! Kanskje kan vi røpe åpningsfilmen? Etter arrangementet i kinosalen vil det spilles herlig filmmusikk i kafeen som sørger for en hyggelig helaften som gjør ventetiden til TIFF 2022 enda litt kortere!

Arrangementet er gratis, men alle publikummere må hente ut en fribillett. Lenke for billett finner du her!

Velkommen på kick-off for TIFF 2022!

TIFF 22 kick-off still


Les også: